0 yorum  |  Yorum Yap
Marka: BioTabii
Ürün Kodu: TJY
Stok Durumu: Stokta var
90,00 TL

Miktarı: 20 ml 


Türü: Sabit Yağ 


Üretim Metodu: Soğuk Sıkım 


İçindekiler: Jojoba Yağı 

 

 


Jojoba yağı doymamış yağ asitleri bakımından oldukça zengin bir yağdır. Özellikle kozmetik ürünlerinde sıkça kullanılan jojoba yağı özellikle saç ve cilt bakım uygulamalarında kullanılmaktadır. Genelde başka yağlarla karıştırılarak kullanılmaktadır. 


- Cildi temizleme ve makyaj kalıntılarını arındırma özelliğine sahiptir.
- Doymuş yağ oranı yüksek olan jojoba yağı cildi nemlendirir ve aynı zamanda cildi besler.
- Antialerjen içeriğe sahip olmasından dolayı ciltteki sivilce ve akneleri giderme özelliğine sahiptir.
- Jojoba yağı kırışıklıkları giderme konusunda da önemli yağların başında gelir. Aynı zamanda yeni kırışıklıkların oluşmasını önler.
- Cilt yağ dengesini sağlayan en önemli yağların başında gelir.
- Cilt problemlerinden olan; ciltte yanma kuruma ve dökülmeye karşı jojoba yağı oldukça etkili bir yağdır.
- Doymuş yağ oranı yüksek olan jojoba yağının bir diğer özelliği de cilde esneklik kazandırmasıdır.
- Özellikle hamilelik döneminde kilo alıp verme durumlarından kaynaklı göbek, kalça ve basenler de meydana gelen çatlakları önlemek amacıyla jojoba yağından yararlanabilir.
- Özellikle kadınlarda çok sık görülen selülit oluşumunu da jojoba yağı ile yapılan masaj engellemektedir.
- Ayaklarda bulunan çatlaklar jojoba yağı sayesinde yumuşar aynı zamanda ayak kokusu ve terlemesinde engelleme konusunda oldukça etkilidir.

 


 

Kullanım Şekli 

 

Masaj: İlgili bölgeye damlatarak parmak uçlarıyla deriye uygulanır. 


İnhalasyonDifüzör, koku taşı veya koku lambasına birkaç damla eklenerek ortama yaydırılır.  


Friksiyon: Dairesel kaydırma ve el ayası ile bastırma hareketleriyle ovarak uygulanır.  

 

Uyarılar 

 

Oda sıcaklığında, güneş görmeyen ortamda muhafaza edilmelidir. 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!